Поцілунком мене розбуди

Поцілунком мене розбуди
І дістань з неба зорі кохання,
Хлюпай ласки тих сонячних злив
Та купай мене в них аж до рання.
 
Захисти своїм дужим крилом
Від пересудів, ока лихого,
Від пліток та від зайвих розмов,
Я ж за тебе молитимусь Богу.
 
Нехай дасть тобі сили іще
І дарує добро та здоров"я.
Ти ж підставиш надійне плече,
На яке прихилюся з любов"ю.
 
2017 р.