Той поруч, якого люблю

Під зоряним куполом неба
Місяць за ріг зачепивсь,
Згори поглядає на тебе
Так, ніби кличе кудись.
 
Манить-зове до любові,
А ти все від мене не йдеш,
До ніг моїх кинуть готовий
Тих зір величавий букет.
 
У височінь я дивлюся,
Вслухаюся в тишу нічну
І Господу вдячно молюся -
Той поруч, якого люблю.
 
2016 р.