Навруз (новый день-новый год) тадж

Навруз (новый день-новый год) тадж
Бубин, ки Навруз омадааст
Гулфишон, газалсаро омадааст
Бо суруди Бахор омадааст
Соли неку хуш овардааст
 
Биё,ғазалсарои бикунем
Бо насими бахор ,рақс бикунем !
Бо гулхои бахор.. як ба як
Табассум суи оянда кунем
 
Наврузи Ачам , хуш омадааст
Бо эхтиром ,хиромон омадааст !
Ганимат дор лахзаи умр
Навруз Ачам бар ману ту омадааст..
 
Бубин,ки Навруз расидааст !
Даври б ахору най расидааст
Бигир , чоми ишку .. бинуш !
Ки он бо мехри Худо омадааст
 
НАВРУЗ МУБОРАК !
 
Махфират Шукухи
16,55
20.03.2020