Промениста усмішка мами

Світанковою зіркою сяяла,
Сонцем вранішнім пестила ніжно,
Колисала нас вечором пізнім
Добра й радісна усмішка мамина.
 
Веселковою падала зливою,
Гріла ласкою всіх променистою,
Залишилася світлою й чистою.
Де ж ви, дні ті чудові щасливії?
 
2016 р.