Віршами мережані килими життя

Зустрічала паняночку-весноньку
У яскравому платті зеленому,
Веселилась, співала, сміялася
І красою її милувалася.
 
Як настало барвистеє літечко,
Я купалася в ньому і тішилась,
Розквітала ромашкою ніжною,
Наливалася соком, як вишенька.
 
А порою осінньо-багряною
Одягну я свою вишиваночку
Та піду килимами барвистими,
Що піснями мережані й віршами.
 
Якщо я і зими дочекаюся,
Огорну своє серденько радістю
Та здоров"я попрошу Всевишнього,
Щоб життю порадіти ще трішечки.
 
2017 р.