unends

больше не снится
незачем больше сниться
явь – граница
рябь на глазах / лицах
шаг из темницы / принципа длиться / it’s a
relevance – oh so lost
same what-ifs and motifs from \ never-to-blossom \ ghost
slowly repeat / devolve
like your very resolve to talk
or walking the walk / как взрезает кивок
так форма любви – цветок
бездумный-слепой-глухой
проросший в свой мир трухой
болит / не болит / проходит
неснящийся сон / it’s on
the verge of becoming one
with memories / gone and done
your reveries / folding hands
for untended lands