Торочили Тору

Торочили Тору
Скоромовка про самоізоляцію #сидидома
 
Торочили Тору
Про тую "корону".
Та Тор не злякався,
За склом заховався.
Торочили Тору
Про наслідки мору.
То ти будь, як Тор!
Зупинимо мор!
Торочили Тору
Про збитки і хворих.
За склом та парканом
Зманіженим паном
Сиди. Хай тривоги
тікають з дороги...
 
*Тор-ім'я рибки
Графіка автора