Графічні прориси

Графічні прориси
Графічні прориси малює міжсезоння,
І віддзеркалює весняні небеса.
Крокує горлиця на білім підвіконні.
На плесі - ранку полум'я згаса.
І кучерявляться хмарки, як чубчик неба.
Серпанок огорнув вербовий стан.
Цей ранок одним духом пити треба,
Як молоко, як вранішній туман...
Оголених дерев тремтять коліна.
А плечі вкриті косами гілок.
Весни холодної предвічнеє моління
І втаємниченість зимових ще казок
Я слухаю. І прочитаю сину.
Я розкажу йому , що снилося траві.
І квітку розбужу, наче дитину.
Весни думки розбурхаю живі...
 
Фото і слайдшоу автора