Ти-всесвіт

З такою ніжністю і страхом
З таким от трепетом в очах
Ти була любша за ромашки
Тепліша за зелений чай

Я відчував любов так палко
Я прагнув бачить лиш тебе
Чуть запах м*яти поруч зранку
В тобі знаходити себе

Мій всесвіт зупиняється у ніг
Що я готовий вічно цілувати
Всю ніч стоять коло твоїх воріт
Щоб зранку міцно обійняти

Не прошу довгих я розмов
Рука в руці і цього досить
Цілунок в тиші - то любов
В кирпатенький, маленький носик

Твій погляд змушує вклонятись
Твій голос вимикає розум
Ти змушуєш мене піднятись
Коли в сумліннях довгих тону

Ти океан, що не можливо переплити
Ти небо, що безмежністю скоряє
Дозволь мені для тебе жити
Серденько погляд твій шукає