Твоє кіно

Не загуби себе серед банальних звичок
Не втрать усмішку в тісних сірих буднях
Красу помітить спробуй в повній тиші
Бо як повіриш в здійснення бажань - так й буде!

Не загуби себе серед чужих думок
Не втрать простої щирості в стосунках
Ти в змозі сам створить своє кіно
І кожному віддать частинку щастя у пакунках.

Не зупиняй себе посеред прагнень
Не думай втратити свою можливість
У світі ще лишилась справжня магія
Запам’ятай: «Життя – найбільша й краща цінність!»