Дорога

Роса на сонці тає як сніг,
багато існує загадкових доріг,
краще знайти дорогу, яка подарує
радість та щастя,
ти сонечко світи,
а я буду йти собі та йти,
куди прийду, туди прийду,
що знайду те моє.