Веснонька іде

Іще господарює скрізь зима
І завірюха теж розтанцювалась,
Але підсніжником біленький сніг запах,
В моєму серці поселилась радість.
 
Бо відчуваю - веснонька іде,
Граками та шпаками заспівала,
А чи струмочком, що в долині десь
Собі в снігу дорогу пробиває.
 
Сонце яскраво світить з висоти
І мружать очі котики вербові
Та спини гріють.Помічаєш ти,
Що уже весна-красна мовить слово?
 
2018 р.