Запах дикої м"яти

Дикою м"ятою пахнуть луги,
Роси срібляться в траві навкруги,
Зорями сяє небо ясне,
Ти на побачення кличеш мене.
 
Між берегами тиха ріка,
В твоїй долоні - моя рука.
Дикої м"ти запах п"янить,
Доля дарує нам щасливу мить.
 
2015 р.