Коли розквітає бузок

Розквітлий бузок будить спогади давні,
Вертає у юність його аромат,
Коли ми щасливі під ним зустрічались,
П"янив отой запах закоханих нас.
 
І поринали в кохання обоє,
Забувши, що може хтось бачити нас.
О"Як було добре тоді нам з тобою,
Не повернути назад отой час.
 
Усього в житі довелося зазнати,
Радісні миті були і сумні,
Та серце й тепер починає співати,
Коли розквітає бузок навесні.
 
2018 р.