Не торопитесь в чувствах

Не торопитесь в чувствах
Не спяшайцеся ў пачуццях.
***
Калі здаецца вам,
што вас пакрыўдзілі...
Ня трэба, у адчаі, хвалі ў сэрцы узнімаць.
Усё праходзе...
І гэта, ваша крыўда, зыйдзе.
Ня трэба крыўды ў сэрца сабіраць...
 
Калі здаецца вам,
што вас пакінулі...
Ня трэба, у адчаі, сэрцам грукатаць.
Сярод людзей вы...
І дзесьці ёсць той – кім любімы вы.
Ня трэба сваё сэрца забіваць...
 
Калі здаецца вам,
што вас абразілі...
Ня трэба выбухамі сэрца разрываць.
Бывае, аказацца ў гразі вам.
А сэрца – ў чысціні трэба трымаць...
*+*
вечар, цыгарэтка, кава, Лоджыя