Майстрам пера.

Для всіх, хто дружить із пером ,
Хто викладає думку на папері,
Хто з нами ділиться добром ,
Звучать сьогодні привітання щирі!
Хай слово ваше лине у серця,
У глибину душі всім проникає!
Нехай же привітає світ митцяІ
А Муза хай ніколи не зникає!
03.03.2020 р.