Я знаю....

Я знаю, всім Вам вистачає
І знань, і досвіду, і вміння.
Тож хочу Вам я побажати
Наснаги, волі і терпіння.
 
Щоб не було Вам кому ставить
Низьку за вивчене оцінку.
Щоб ви не згадували навіть
Про не належну поведінку.
 
Приймайте щирі привітання!
Добра Вам , наші вчителі .
Ви сієте зерно пізнання
На нашій матінці землі.
 
1 Сентября 2019 г.