І неважливо - сталося чи ні,

І неважливо - сталося чи ні,
І неважливо - сталося чи ні,
які були там плани у любові,
Ви все одно залишились мені
у спогаді, у сні і навіть слові.
Які б там ще не трапились віки,
яку б ще не родило небо мрію,
Ви все одно на відстані руки,
і тільки я торкнутися умію.