Світле знову у моді...

Світле знову у моді...
Світле знову у моді.
Хмарна зникла орда.
Плюс на вулиці ходить,
капелюхи скида.
Сонце множать калюжі.
В тінях плачеться сніг.
Мінус тільки у душах,
добре, що не в усіх.