Поліська невибагливість соснова...

Поліська невибагливість соснова...
Поліська невибагливість соснова.
Без поспіху, без планів та адрес.
Там дивляться озера волошкові
у волошковий затишок небес.
Туди як зайдеш просто, без причини,
в короткий, наче подих, вихідний,
А там уже зніма свої шапчини
і кланяється виводок грибний.