Душі обіймаються без спросу.

Душі обіймаються без спросу.
"Лише душа людей всіх поєднає"
 
Валерія Мітс.
 
 
О, сестро! Ці слова - душі наснага:
Вона лиш знає в Світі все про все!
А сніжне поле - наче та бумага,
Де завірюха думки занесе...
 
Хай душі обіймаються без спросу:
Друг друга хай одразу пізнають!
Бач, зоряне на небосхилі просо -
Життю Радіє... Чи не в цьому - Суть?
 
 
Хортиця, 23.02.2020.
 
 
Вiдгук на вiрш Валерiї Мітс "ЛИШЕ ДУША ЛЮДЕЙ ВСІХ ПОЄДНАЄ":