ЗНОВ ЯК НIЧ

ЗНОВ ЯК НIЧ
***
 
 
Знов як ніч... Вогні палають,
Хмари йдуть вже звідусіль.
Крики „Банду геть...” лунають
Поспіль декілька неділь.
 
Не згасають страшні болі,
Свище вітер, заметіль.
Страх повзе у людські долі,
Жах на серці, бій довкіль.
 
Батьківщина моя стогне,
Дніпр реве вже котрий день.
Все на площі невгамовне,
А вже ж скоро березень.
 
Україна – Батьківщина,
Неня рідненька моя
За тебе молюсь... Родина -
Ти моя уся сім’я.
 
Не розпалюйте, о люди,
Ви вогонь в наш небокрай,
Нащо нам війни етюди,
Мир потрібен дуже вкрай.
 
Ось погляньте, плаче мати,
Йде до вас, бій не робіть,
Миру всім пора шукати,
Бога, прошу, не гнівіть.
 
 
 
25.01.2014