Любов приходить

Любов приходить не в словах,
У доторках живе і поцілунках,
У погляді, у серці і в думках,
У двох таких єдиних половинках.
 
Вона сльозою скотиться у душу,
В обіймах знову подих затамує,
Тебе щодня як знов любити мушу,
Аж поки твоє серденько почує.
 
Воно мене розбудить на світанку,
Солодким ритмом щирого кохання,
І знову дам собі я обіцянку -
Боготворити завжди це єднання.
 
Тебе почую в голосі у сина,
А доня твоїм поглядом здивує.
Твоя усмішка завжди та, єдина,
Що заворожить, манить, причарує
 
© Юрій Кульчак
14.02.2019