Наодинці лиш з тобою

Наодинці лиш з тобою
Наодинці лиш з тобою,
Я відчуваю це тепло,
Як зігріваєш ти собою,
І якби скрутно не було.

Від тебе дико шаленію,
Душа із сонцем в один такт,
На відстані як попіл тлію,
Мені потрібен твій контакт.

Лише з тобою розумію,
Як палко я зумів кохати,
Лише з тобою бути мрію,
І до кінця разом літати.