Механдад ( смеется ) тадж.

Гахе хандам гахе гирям .
Дар хар ду холат -гардун механдад
 
Борон бар шиша бинвист
"Нагу хеч гох рози дил "
Навиштам "Ба гуфтан осон
Лек , маро харфи дил ширин !"
 
Агар хандам..агар болам
Агар аз ишк бигуям ман
Гох дар сукутам ман
Оташин, гох сухан гуям.-
 
Гардунро ...чи парвое...!
У маро девона мехонад..!
Бахорро васф кунам бо шеър
Зимистонро ба калб орад ...
 
Гахе хандам гахе гирям
Замона.... бар ман механдад ...
 
 
Махфират Шукухи
10,33
24,02,2020