субх ба хайр!(доброе утро) тадж.

субх ба хайр!(доброе утро)  тадж.
Субх ба хайр !
Руз ба хайр !
Кор ба хайр !
Шодиву сурур ..орад рӯзи хеш
Борон бирезад чакидаҳои меҳр
 
Субҳ ба хайр..азизи дил ,ба хайр !
Ҳар чӣ гуфтам-он буд рози қалб
Дидор дигар..набуду ҳеҷ нашуд ..
Он чи гуфт тақдир ҳамон буду бишуд
 
Меҳри дилро намудам ман асир
То наорад бар калам ӯ шеъри дил !
Болу пари қалб бишкаст кунун..
Тахт бишкасту ишк вожгун бишуд ....
 
Махфират Шукухи
12,03
12,02,2020