Чічка

Чічка
Синіє чічка між камінням.
Цілує вранішнє проміння
Її зів'ялі пелюстки.
І пісню, сповнену тоски,
Сплете павук із павутиння.
Та віддзеркалить небо синє
Роса. Заграє веселково.
Мій ранок розпочнеться...Знову
Тенета плестиме павук.
І дощових краплинок звук
Розсадить нотами в тенетах,
Читатимуть птахи сонети-
Весна...Милуюся на чічку...
Хай розсипатиме на щічки
Веснянки сонце щедро, рясно-
Цілунки вЕсни...Це - прекрасно!
 
Графіка автора
 
Чічка-квітка