Сила

Сила
Генії сильні ідеями,
вміння – майстерністю рук,
і видатними спудеями
заклади різних наук.
Досвід отриманий – мірою,
враженням сильно нове,
справжнє кохання – довірою,
нею воно і живе.
Сонячні ранки – ласкавістю
та неповторним теплом,
а посередні миршавості
сильні одвіку числом.
 
спудеї - студенти