У неба є вічність і хмари...

У неба є вічність і хмари...
У неба є вічність і хмари,
весняна звичайність сльоти,
та інші природжені чари,
у мене є відстань і ти.
Хтось плаче за снами ночами.
Хтось просить собі висоти,
біжить все життя за речами.
У мене є відстань і ти.
І навіть коли доведеться
нарешті до краю дійти,
не буде образи на серці,
бо в мене є відстань і ти.