Де й досі цінність має суще...

Де й досі цінність має суще...
Де й досі цінність має суще,
Де не примножують турбот,
Де вічність на хвилини лущить,
Мов кукурудзу, Саваот,
Де щира радість не зів’яла,
Де дух – нескорений гігант,
Не чути пафосних хоралів,
Там тиша – кращий музикант.