Загадка

Загадка
Чи це судьба, чи просто збіг,
що я не знаю й досі хто Ви.
Якби ж я знав.
Якби ж я міг
тим небесам складать умови,
В того великого Ніщо,
яке від віку безіменне,
я б точно випитав,
пощо
Ви тиха загадка для мене.
 
малюнок Рене Груа