День напився сьогодні, нарешті, вина...

День напився сьогодні, нарешті, вина...
День напився сьогодні, нарешті, вина,
і лягає, вдоволено-п'яний,
Ходить парком порожнім якась дивина,
тягне з яру сорочку туману.
Крутить темрява в затінку сонне кіно.
Заклопотанність втомлена гасне.
І останніх годин проростає зерно.
Трохи сиро. І просто прекрасно.