Рузе... (однажды) тажд

Рузе...  (однажды)  тажд
Рузе, ки ошноӣ
Бар қалб чарог афрохт.
Ҷаҳони ширини меҳр
Бишкуфту хуш бинвохт
 
Навои ширини ишқ
Бо сад маъни омад ..
Дар ҳавои муҳаббат
Бахт болу пар бизад
 
Рӯзе ....ки ошноӣ
Қалбамро маъво гирифт
Қалами мухаббат...
Чун меъмор шуд муаллиф ..
 
Рӯзе ,ки ошноӣ ...
 
Махфират Шукуҳӣ
21.14
04.02.2020