дуне (жизнь)-тадж

дуне (жизнь)-тадж
Дар ин дуне фони ,ки он як фурсат аст
Ганимат дон дидору ..ганимат дон сухбат
Бие , даме бишав ту хамнишини ман
Бигуям харфи ширин бар туву -ту бар ман
 
Зи ин дунеи фони , ки он як фурсат аст
Бигу ту аз бахорону ман бигуям аз шабнами гулхо
Чи ширин як дами осудаги ,бо дуст-..бо ер !
Хамин гуфтам ,боз гуям хам имрузу хам фардо
 
Махфират Шукухи
21,59
02,02,2020