Ночі звабливе тіло...

Ночі звабливе тіло...
Ночі звабливе тіло.
Місяць вийшов по сіль.
Десь душа відлетіла
у зірок заметіль.
За душею хтось плаче,
хтось обчислює зиск.
Трусять справи собачі
вікон втомлених блиск.
Сон чомусь не тримає
(несподіваний збіг).
Часу зовсім немає -
за душею побіг.