Rătăcesc în rătăciri(на румынском языке)

Rătăcesc în rătăciri,
Dar nimica nu se schimbă,
Eu credeam că sunt iubiri,
Soarta nu mă mai alintă.
 
Se-nvârtește roata vieții,
Tot mai des pășesc eu pragul,
Înșelării și tristeții.
 
Fug de negru,fug de alb,
Schimbând spații,pierzând timpul,
Dar de dor nu pot să scap...
 
Anton Barbu 28.01.2020