Пісня дівоча

Десь від річки доноситься пісня дівоча,
Гарно так, що аж зорі заслухались мабуть,
Її чути усім аж до пізньої ночі,
То дарма, що співачкам раненько вставати.
 
Братися і до праці дівчатонькам треба,
Бо роботи в селі ж то завжди вистачає,
Слід подбать про родину і дім та про себе,
Ну, а поки-що пісня весела лунає.
 
2019 р.