Хризантеми осені воздають хвалу

Погляд задумливий бузкових хризантем
Туди спрямований, де сонячний серпанок
Гойдався над землею.І дощем
Сипався у трави великий збанок.
 
Сріблом наповнений холодної роси,
Неначе в купелі у ньому тії квіти.
Вітрець легенький пестив пелюстки,
То як же хризантемам не радіти
 
Погожим дням і сонечку й теплу
Та насолоджуватись ними до останку.
Хоча вони й морозів не бояться
Та осені все ж воздають хвалу.
 
2018 р.