Бери, кохання, ти мене за руку

* * *
 
Бери, кохання, ти мене за руку,
Та в край свій, я благаю, відведи,
Віддай комусь очікування муку,
Мене ж візьми до себе назавжди.
 
В лісах твоїх я хочу заблукати,
В полях твоїх забути геть усе.
Ой, як набридло тут мені чекати!
Коли ж твій дотик вже мене спасе?!
 
Не можу я тинятися без тебе,
Не можу рахувати довгі дні.
Прийди та пригорни мене до себе,
Враз стане легше на душі мені!