Я на вуста твої червоні

* * *
 
Я на вуста твої червоні
Завжди із пристрастю дивлюся,
Твої цілуючи долоні,
В думках нав’язливих гублюся.
В твоїх очах, немов в безодні,
Весь час, моя єдина, тану,
Бо завтра, так як і сьогодні,
Кохати я не перестану.
Бо ти надовго оселилась
В душі моїй, пустивши соки,
Живою річкою розлилась,
Забравши мій навіки спокій.
Я повен щастя і нічого
В житті мені вже і нетреба,
Повір мені, клянуся Богом,
Лише в тобі моя потреба!