Чом до мене уві сні
Чом до мене уві сні,
Мила, ти приходиш,
Наче ненечко, пісні
Ти мені заводиш?!
Чи тобі замало дня,
Що посеред ночі,
Ти неначе кошеня,
Заглядаєш в очі?!
Чи на мене досхочу
Ти не надивилась?!
Може й сам я в снах лечу,
Тільки б ти наснилась?!
От й даруй себе мені,
Кожну ніч... чекаю,
Бо без тебе уві сні
Спокою немає!