Цілуючи твої ланіти
* * *
Цілуючи твої ланіти,
Твої цілуючи вуста,
Я зміг відразу зрозуміти,
Що ти моя, ти саме та.
Мені не треба більше часу,
Вагання зникла гіркота,
Тебе цілуючи щоразу,
Я знаю, що ти саме та.
Тепер заповнена тобою
Душі моєї пустота,
Страждання вбито із журбою,
Із серця стерта самота...
Бо пестиш ти мої вуста,
Моя кохана, саме та!