Не бійся, люба, цілувати
* * *
Не бійся, люба, цілувати
Мої напружені вуста,
Не бійся, досить вже чекати,
Їм так набридла самота!
Вони без тебе сумували,
Без тебе згасла пристрасть в них,
Без тебе їх життя зламало,
Вони забули, що є сміх.
До них, благаю, доторкнися
Губами ти хоча б на мить,
Від сумніву свого звільнися,
Нехай їх пал в тобі горить.
Своє кохання в них, вдихни,
Їм барви щастя поверни!