Можливо, я не той, хто треба

* * *
 
Можливо, я не той, хто треба,
Але, мій ангел, ти зажди,
Чому ж благаєш ти у неба,
Щоб я лишився назавжди?!
 
Чому ж, кохана, червонієш,
Коли мене забачиш ти,
Чому ти, мила, шаленієш
Від слів, що мовлю, теплоти?!
 
Чому ж в моїх обіймах сильних,
Не як в лещатах, навпаки,
Себе ти почуваєш вільно,
Пливеш від дотику руки?!
 
То може все ж я той, хто треба?!
Тоді подякуй, люба, небу!