Зима без парасолі

Сіре небо, небо сіре
І ніде немає снігу,
Лише сіє дощ холодний
Та дерева стоять мокрі.
 
Як повіє вітерець,
Капає за комірець,
А зима без парасолі,
Ось тому і не приходить.
 
2017 р.