Серед Зими - весняне диво

До Лютого прийшов у гості Квітень,
Сніг розтопив, підсніжник розбудив
І Сонце по весняному вже світить,
На світі й не таких буває див.
 
Ще Зимонька повернеться з Морозом
Та Вітром сильним, снігу вкине рясно.
Але серед Зими - весняне диво -
Наче "Дванадцять місяців" у казці.
 
2019 р.