Калби ман( сердце) тадж.

Калби ман(   сердце)  тадж.
Калби ман шишагин нест
Калби ман пур аз шарар !
Хомуш кардан осон асту
Баркарори .. нест амал
 
Калби ман сангпора нест
Калби ман пур аз сухан !
Шикастан осон асту
Баркарориро нест амал
 
Калби ман чун гул асту .
Шукуфтанхояш сабзу хуш
Гулро поймол ...осон асту
Баркарориро н нест амал..
 
Хар сухан, харфи худро
Охиста нарм бояд бигуфт !
Ҳарфи тунд калбро
Пора карду..баъд бисухт ....
 
 
 
Махфират Шукухи
17,05
22.01.2020