Хризантеми

Хризантеми пишні й гарні
І морозу не бояться,
Свіжі-свіжі аж до снігу
І бузкові, жовті, білі.
Зовсім крихітні й великі
Пелюсточками прикрили
Свої личенька гарненькі
І рожеві й червоненькі.
Довго будуть квітувати,
Осінь їм, як рідна мати.
 
2017 р.