ІСТОТИ

ІСТОТИ
Та чи жінка його народила,
Та чи змалку вже був шахраєм.
Так зірвати грошей прикортіло,
Що в скалічених став крадієм.
 
Кажуть біс в ескулапа поцупив
Душу ту, що людина дала.
Від моралі людської розкутим,
Та охочим зробив до майна.
 
У бійця що здоров'я утратив,
Забажав вимагати грошей.
Втім під руки взяли супостата,
Людям щоб не мозолив очей.
 
Звідкіля ж ці бездушні беруться,
Де розплідник чужинських ідей,
Та коли ж лиходії нап'ються
Крові бідних нещасних людей?
 
Nikvoron 22.01.2020