Усі мої думки тобі...

Усі мої думки лише тобі,
Як щира сповідь і душі, і серця,
Коли вони веселі чи в журбі
І почуття в них, наче у люстерку
 
Так чітко відображують усе,
Що хочеться сказати і повідать,
Що новий день з тобою нам несе
Чи радість світлу, а чи, може біди.
 
З тобою я, коханий, ти це знай,
Йтиму пліч-о-пліч так шляхом життєвим,
Любов мою та ніжність відчувай,
Ти ж будь надійною підтримкою для мене.
 
2019 р.